• ESP | VAL

 • El grup "Lluís Vich Vocalis" de València, que també treballa amb la denominació de "Cor de Cambra Lluís Vich", és una agrupació vocal mascul·lina especialment dedicada a la interpretació de la música vocal del Renaiximent, medieval i primer Barroc.
   
  Des de la seua su presentació al 1.985 patrocinada pel Conservatori de València, ha treballat en la recuperació i divulgació d’un repertori musical original, amb especial preocupació per la música valenciana i la polifonia clàsica. A més de la seua presència als més importants festivals musicals de la Comunitat Valenciana, ha donat concerts per Espanya, França, Suïssa, així com una gira por la illa de Taiwan; cantant en auditoris com el Palau de la Música de València, la sala Oliver Messien de Paris per a Radio France, el Palau de la Música Catalana de Barcelona o el Concert Hall del National Chiang Kai Shek Cultural Center de Taipei. Ha gravat un programa per a la Televisió Valenciana amb obres del Misteri d'Elx i del polifonista Ginés Pérez.

  Junt al treball en el su repertori habitual, "a capella", amb instrumentistes o grups instrumentals de música antiga, col·labora amb la "Capella de Ministrers" en els programes de música medieval "El Llibre Vermell", "Música per a un Rei Conqueridor", "Ad honorem virginis" o "La Ruta de la Seda" (aquestos dos últims gravats en CD).
   
  Ha gravat diversos treballs de polifonia antiga valenciana, Mestres de Capella de la Seu de València i del Misteri d’Elx i programas de polifonia clàsica, com els seus CDs "Paribus Vocibus" amb obres a veus iguals de Tomàs Luis de Victoria i "L'Esperit de la Contrareforma" un programa de polifonia religiosa de l’època de la contrarreforma catòlica (Byrd, Gallus, Kerle, Palestrina i Victoria).

  Amb el títol de "Discantus" i junt al saxofonista Perico Sambeat, aborda una experiència musical que mescla polifonía i jazz, fruit de la qual fou la gravació del CD amb el mateix títol i més de vint-i-cinc concerts del programa.

  També ha cantat Rossini; en escena representant l’òpera "L'italiana in Algeri" i en la gravació del CD “Rossini Mezzo”, junt amb l’Orquestra Sinfònica de Navarra i la mezzo Silvia Tro Santafé, sota la direcció de Julian Reynolds.

  La Universitat de València col·labora i patrocina les activitats d’investigació i difusió del patrimoni musical realitzades per Lluís Vich Vocalis.

   

  Membres actuals de Lluís Vich Vocalis

  TENORS

  BAIXOS

  Altres membres del grup al llarg de la seua història

  CONTRATENORS

  Josep Lluís Valldecabres
  Miquel Ramón

  TENORS

  Pedro Castro
  Santiago Abril
  Francisco José Diana
  José María Muñoz
  José Vicente Cifre
  Rafael Sugrañes
  Pere Pou

  BARÍTONS I BAIXOS

  Marc Solano
  Antonio Sabuco
  Miquel Ramón
  Josep Mª Agramunt
  Fernando Piñango
  Víctor Alonso
  Miguel Angel Currás

   

  També han col·laborat amb nosaltres en alguns programes

  CONTRATENORS

  Eduard Escartí
  Hang Ferrer

  TENORS

  Tomás Puig
  Llorenç Medina
  Javier Martín
  Chu-Hung Nieh's

  BARÍTONS I BAIXOS

  Pau Ferrer
  Agus Casanova
  Ramón de Andrés
  Rafael Sanchis

   

  El Cor de Cambra Lluís Vich en "L´italiana in Algeri"

  TENORS

  Jesús Ruiz de Cenzano
  Natxo de Lekerika
  Pedro Castro
  Javier Aguilera
  Daniel Escriche
  Simó Pere Campos
  Eugenio Rodríguez

  BAIXOS

  Ximo Martí
  Marc Solano
  Antonio Sabuco
  José Luis Vicente
  Manolo Rodrigo
  Santiago Santana
  Luis Vicente

   
  Lluís Vich Vocalis en la gravació del disc "Rossini Mezzo"

  TENORS

  Natxo de Lekerika
  Jesús Ruiz de Cenzano
  Jesús Navarro
  Vicente Abril
  Miguel Colomer
  Manolo Rodrigo
  Jaime Flors

  BAIXOS

  José Luis Vicente
  Oscar Payá
  Ximo Martí
  Marc Solano
  Natxo Martí